Είναι ασφαλές να φρυγανίζω ψωμί με βούτυρο ή μαρμελάδα;
Συνιστάται να φρυγανίζετε μόνο σκέτο ψωμί στη φρυγανιέρα, καθώς το βούτυρο, η μαρμελάδα ή άλλες λιπαρές ουσίες μπορούν να λειώσουν και να προκαλέσουν προβλήματα στη συσκευή.
Γιατί ορισμένες φορές το ψωμί δεν φρυγανίζεται ομοιόμορφα;
Η ανώμαλη φρυγάνισμα μπορεί να οφείλεται σε ανομοιόμορφη τοποθέτηση του ψωμιού, σε ανισομερή θέρμανση των αντιστάσεων ή στο γεγονός ότι το ψωμί μπορεί να είναι ανομοιογενές σε πάχος.